Članstvo

Članom Udruge može postati svaka fizička i pravna osoba. Članom se postaje ispunjavanjem pristupnice koju treba poslati poštom ili e-mailom u sjedište Udruge, te uplatom članarine na račun Udruge.


Odluku o prijemu u članstvo Udruge donosi Tajnik te pridržava pravo odbiti ili privremeno odgoditi prijem u članstvo bez posebnog obrazloženja.
Odluka o prijemu podnosioca pristupnice u punopravno članstvo Udruge te sva prava koja time proizlaze stupaju na snagu potpisom ovlaštene osobe i pečatom Udruge na pristupnici od datuma koji je uz to naznačen. Upisnina u udrugu plaća se jednokratno, a ujedno vrijedi i kao članarina za tekuću godinu članstva. Godišnja članarina vrijedi za jednu odnosno tekuću godinu, a članstvo u Udruzi i ostvarena prava po tom članstvu nisu prenosiva na treće osobe, druge udruge, ustanove ili pravne osobe.
Godišnja članarina iznosi 600,00kn i vrijedi do kraja tekuće godine.
Upisnina i članarina uplaćuju se općom uplatnicom popunjenom vlastitim podacima ili internet bankarstvom.
Upute za uplatu članovi će dobiti nakon što ispune i predaju pristupnicu u Udrugu. Član postaje punopravan nakon plaćanja članarine.


POGODNOSTI ZA ČLANOVE

VarjadooNaš partner Varja d.o.o. specijaliziran za računovodstvene usluge nudi usluge vođenja poslovnih knjiga za pravne i fizičke osobe uz pogodnosti za članove Udruge profesionalnih konobara Hrvatske.

Za detaljne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem.

Kontakt:
Mato Babić
Našička 18, 10.000 Zagreb
Mobitel: 098 479 303
E-mail: varja.doo@gmail.com